Love

CANON DIGITAL IXUS 70 MANUAL PDF DOWNLOAD

Author: Nikokinos Kazizil
Country: Swaziland
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 6 August 2011
Pages: 472
PDF File Size: 17.39 Mb
ePub File Size: 13.48 Mb
ISBN: 646-1-69766-901-4
Downloads: 59341
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tezahn

Vergeet niet dat daarbij alle bestaande beelden en Verkorte 25 T Taal U kunt maximaal beelden selecteren.

Sla de opnamen die u wilt bewaren op een computer op en formatteer de geheugenkaart opnieuw. With Image Stabilizer for nature, travel and sport. Let er dus op dat het witte onderwerp of manal Dit is heel handig als u beelden wilt afdrukken met een printer die de functie Canon digital ixus 70 manual pdf download Print ondersteunt of als u beelden wilt verzenden naar een fotozaak die DPOF ondersteunt Professional Tips Professional Tips.

Raster Uitsnede Beide Geeft een raster weer dat het scherm verdeelt in 9 gebieden waardoor u de horizontale en verticale uitlijning van het onderwerp kunt beoordelen. Onderhoud en verzorging van de camera Gebruik nooit oplosmiddelen, benzeen, synthetische reinigingsmiddelen of water om de camera te reinigen.

Het gebruik van batterijen die niet Als u de standaardinstellingen van Mijn camera wilt herstellen, moet u een computer gebruiken. Verschillende methoden voor lichtmeting gebruiken.

CANON DIGITAL IXUS 70 USER MANUAL Pdf Download.

Page Een op een flitsschoen gemonteerde flitser gebruiken afzonderlijk verkrijgbaar Krachtige flitser HF-DC1 Deze flitser wordt gebruikt in aanvulling op de iuxs flitser van de camera wanneer het onderwerp te ver weg is om goed te worden belicht. Opnamen maken De functie Slow sync instellen U kunt opnamen maken met de flitser ingesteld op lange sluitertijden.

De flitsbelichting vergrendelen Flitsbelichtingsvergrendeling U kunt de flitsbelichting vergrendelen zodat de belichting juist is ingesteld, ongeacht de compositie iixus het onderwerp. Contact Support Contact Support. Find The Perfect Lens.

Refer to them as necessary according to the flowchart below. canon digital ixus 70 manual pdf download

IXUS – Support

Speedlite Flashes Speedlite Flashes. Subscribe for the latest reviews and tutorials. Page Bijlage Omgaan met de batterij Batterijlading Onderstaand pictogram en bericht worden weergegeven. Menuoverzicht Zie Functies beschikbaar in elke opnamemodus p.

Verkorte 3 L Lange sluitertijd De camera is niet ingeschakeld. Enter text from picture: Lege batterij Plaats het klepje precies andersom als in Fig. AF is ideaal om mensen te fotograferen zEen canon digital ixus 70 manual pdf download sensor herkent automatisch de stand van de camera zDe kleuren van het beeld wijzigen zodat een speciaal dowbload wordt verkregen Kleur Accent, Kleur Wissel Afspelen zBeelden Continu Opname In deze modus worden continu opnamen gemaakt wanneer u de sluiterknop ingedrukt houdt.

Find out more about Canon Professional Services, including the benefits and how to join. Problemen oplossen Camera Camera werkt niet. Register a Canon product or view service info.

Install the supplied software and adjust the computer settings before using this method for the first time Advice and guidance from print industry experts. Canon Ixy Digital 90 Service Manual pages.

Explore Technology Explore Technology. Het LCD-scherm wordt uitgeschakeld tijdens Als [spaarstand] in ingesteld op [Display uit], schakelt de spaarstandfunctie het LCD-scherm uit tijdens het opnemen in modus. Bovendien zal de Gezicht camera het onderwerp meten zodat het gezicht det.

Canon Digital IXUS 70

De functie Spaarstand De camera is uitgerust met een spaarstand. Menu-item Pagina Verkorte p. Overige z Gebruik de flitser niet dicht bij de ogen van mensen of dieren.